Tuzla escort Kurtköy escort Suadiye escort Erenköy escort Acıbadem escort Bostancı

bodrum eskort bornova escort bayraklı escort balcova escort buca escort lara escort
betpas mariobet 1xbet
bakırköy eskort

Türkiye'nin Oscar adayı '7. Koğuştaki Mucize' - O HaberO Haber

29 Eylül 2023 - 11:08

Türkiye’nin Oscar adayı ‘7. Koğuştaki Mucize’

Türkiye’nin En İyi Uluslararası Film Oscar adayı Mehmet Ada Öztekin’in yönetmenliğini yaptığı “7. Koğuştaki Mucize” filmi oldu.

Türkiye’nin Oscar adayı ‘7. Koğuştaki Mucize’
Son Güncelleme :

17 Kasım 2020 - 15:30

Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü ile sinema alanındaki meslek örgütü temsilcilerinden oluşan 16 kişilik Seçici Kurul, 93’üncü Akademi Ödülleri (Oscar) En İyi Uluslararası Film Dalı’nda Türkiye adayını belirledi.Seçici Kurul’un bugüngerçekleştirdiği toplantıda Sinema Güç Birliğine başvuran 23 film değerlendirildi.Yönetmenliğini Mehmet Ada Öztekin’in yaptığı “7. Koğuştaki Mucize” filmi Kurul tarafından Türkiye’nin En İyi Uluslararası Film Oscar adayı olarak belirlendi.7. Koğuştaki MucizeTürkiye’nin Oscar adayı olan film kızı ile aynı zekâ yaşına sahip bir babanın adalet arayışını konu ediniyor.Filmde, 1983 yılında Ege kasabasında küçük bir kız ölür. Ölen küçük kız sıkıyönetim komutanının kızıdır ve onun ölümünün sorumlusu olarak babaannesi ile yaşayan ve 7 yaşında bir kızı olan “Memo” görülür.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.