Tuzla escort Kurtköy escort Suadiye escort Erenköy escort Acıbadem escort Bostancı

bodrum eskort bornova escort bayraklı escort balcova escort buca escort lara escort
betpas mariobet 1xbet
bakırköy eskort

Evin duvarındaki yazıları gören şoke oldu: Hayretle okumaya çalıştılar - O HaberO Haber

29 Eylül 2023 - 07:41

Evin duvarındaki yazıları gören şoke oldu: Hayretle okumaya çalıştılar

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde 70 yaşındaki bir vatandaş, iskeleye çıkıp evinin duvarına yazdığı yazıları görenler şaşkına döndü. Yazıyı okumak isteyenler ise anlam veremedi.

Evin duvarındaki yazıları gören şoke oldu: Hayretle okumaya çalıştılar
Son Güncelleme :

09 Mart 2020 - 9:55

Camiatik Mahallesi’ne bağlı Cumhuriyet Caddesi ile Doğanca Çeşme Sokak bitişindeki 3 katlı bir evin duvarına yazılan yazılar görenlerin dikkatini çekti. Yoldan geçen vatandaşlar, yazıyı hayretle okuyarak, anlamaya çalıştı. Ev sahibi 70 yaşındaki M.B.’nin tahtadan yaptığı iskeleye çıkarak, boya fırçasıyla duvara yazdığı öne sürülen yazılar şaşırtıcı olarak karşılandı. 

Yazının dikkatini çektiğini ifade eden Hüseyin Çetinkaya, “Buradan dün geçtiğimde bu yazı yoktu. Bugün yoldan geçerken gördüğüm duvara yazılan yazı dikkatimi çekti. Şaşkınlık içinde anlamaya çalışıyoruz” dedi. 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.